ثبت نام

1395/01/28
مستقیم: 05632202043 تلفاکس : 05632202094 داخلی 145
1395/04/14
سیزدهمین همایش و هفتمین جشنواره ملی نظام پیشنهادهابا شعار " نظام پیشنهادها، عرصه اقدام و عمل در تحقق اقتصاد مقاومتی " - تاریخ 16 و 17 آذر 1395
سازمان جهاد دانشگاهی تهران با همکاری دانشگاهها و مراکز علمی- تحقیقاتی، سازمان ها و دستگاه های اجرایی دولتی و خصوصی کشور.
1394/09/06
عدم پذیرش پیشنهادات خارج از سامانه
پیرو نامه شماره 24493/د/93 مورخ 9/12/93 درخصوص راه اندازی سامانه نظام پیشنهادات دانشگاه به استحضار می رساند، پیشنهادات واصله از طریق سامانه مذکور مورد تأیید دبیرخانه نظام پیشنهادات می باشد لذا از ارسال هرگونه پیشنهاد خارج از سامانه خودداری فرمایید. لازم به توضیح می باشد چنانچه پیشنهادی در سطح داخلی مطرح و تأیید گردیده است نیز می بایست در سامانه ثبت و مستندات آن نیز در سامانه پیوست گردد.
1393/12/18
چگونگي ورود به سامانه نظام پيشنهادات
قابل توجه كليه اساتيد و همكاران جهت ورود به سامانه نظام پيشنهادات از كد ملي كه به عنوان نام كاربري ورمز عبور براي آنان تعريف شده است مي توانند استفاده نمايند.در صورتي كه نتوانند از اين طريق وارد سامانه شوند مي توانند از طريق "لينك ثبت نام " نسبت به اخذ نام كاربري و رمز عبور اقدام نمايند. لازم به ذكر است در صورت نياز به اطلاعات بيشتر در خصوص سامانه نظام پيشنهادات باداخلي 332 سركار خانم شاعر زاده و در صورت نياز به راهنمايي در مورد آيين نامه نظام پيشنهادات با داخلي 145 آقاي خالدي تماس حاصل فرماييد. آدرس سامانه:snp.birjand.ac.ir
1393/12/04
اطلاعيه(ثبت پيشنهادات گذشته)
به اطلاع مي رساند هرگونه پيشنهادي كه قبلاً از طريق وبلاگ نظام پيشنهادات يا از طريق اتوماسيون اداري به دبيرخانه نظام پيشنهادات ارسال گرديده است جهت ثبت سوابق آن مي بايست مجدداً توسط اعضاي در اين سامانه ثبت گردد. لازم به ذكر است ملاك ارزيابي در زمينه نظام پيشنهادها، پيشنهادهايي است كه در سيستم جديد ثبت شده باشد.
1393/12/18
راه اندازي سامانه نظام پيشنهادات دانشگاه بيرجند
به استحضار مي رساند سامانه نظام پيشنهادات دانشگاه بيرجند به منظور مشاركت اساتيد،كاركنان و دانشجويان جهت ارائه نظرات و پيشنهادهاي ارزنده از تاريخ 93/11/05 راه اندازي گرديده است. خواهشمند است نسبت به ارسال پيشنهادهاي سازنده از طريق سامانه مذكور اقدام فرماييد. بدهي است علاوه بر برخورداري از امتيازات ارزيابي سالانه و ارتقاء رتبه و ... با تشخيص كميته داوران به پيشنهادات ارزنده جوايزي تعلق خواهد گرفت.

کلیه حقوق مادی و معنوی این نرم افزار طبق قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم افزار متعلق به شرکت فن آوری راه آینده می باشد. © 1392